Ik ben Christa en heet u welkom op mijn pagina. U krijgt een kijkje in mijn dagelijkse en ondagelijkse beslommeringen. Surffffff, blader, lees, huiver en geniet....

Inmiddels met pensioen!

christa8

Ik ben Christa Cammel en woon nu in Julianadorp Geboren op 28 oktober 1953 in Rijswijk en dus met pensioen. Met een lengte van een meter eenenzeventig en Blauw/grijze ogen ben ik gelukkig getrouwd. De belangrijkste personen binnen mijn familie zijn; mijn man, mijn drie prachtige dochters en 5 kleinkinderen. Daarbuiten zijn er nog mijn drie broers, vier zussen, 4 schoonzussen, 3 zwagers, nichten, neven en de rest van de familie. MBO is mijn hoogst behaalde opleiding en mijn hobby's zijn lezen, tuinieren en koken vindt ik ook leuk.

Laatste werkzaamheden: Verzorging van licht verstandelijke medemensen Als ik wat over mijzelf zou willen vertellen, dan zou ik als eerste zeggen dat ik veel van kinderen houd. De onbevangenheid, onbegrensde liefde en spontaniteit geven mij een warm gevoel. Mijn leven lang heb ik mij al gericht op kinderen. Zowel die van mijzelf als die van mijn omgeving. Ook mijn werk bestond voornamelijk uit het opvoeden en begeleiden van kinderen. Weliswaar zijn dit kinderen in een grote mensen lichaam, maar toch. Op dit moment ben ik met pensioen. Het voelt nog niet heerlijk, ondanks dat dit iets was waar ik al een tijdje naar uitkeek. Eerst wilde ik maar wat graag stoppen met mijn werkzaamheden, maar nu het dan eindelijk zover is, is het toch wel een beetje raar. Ik kijk er nu met lede ogen naar en vondt dat ik nog van alles moest afmaken om er een goed gevoel aan over te houden.

Ik kan veel gevoel kwijt bij het maken van een sculptuur. Schilderen moet ik nog aan beginnen. Wel staat de verf en de ezels al tijden klaar in het daarvoor aanwezige atelier. Misschien dat ik straks ook weer tijd ga besteden aan het naaien van een leuk jurkje of zo. Ik heb voor mijn laatste verjaardag een mooie (soort) agenda gehad en daar stond op Bucketlist. Ik denk dat ik straks, als ik dan dus meer tijd overhoud, er maar eens rustig voor ga zitten om die dagelijkse uitdagingen op te schrijven. En dan daarna zie ik wel of en wanneer ik de punten afvink.

Pagina : Christa
Hoofdstuk : vrouw
Items : vrouw
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...