Informasie...
Die soms iets aanpakt indien dit op zijn pad komt en met huidige interesse in het maken van een eigen website! Je moet tenslotte....
boek : 2 hoofdstuk : 40 paragraaf : 56alinea : 124
...Nou, de daaropvolgende week liep ik binnen bij restaurant "de Troubadour" in Den Helder en gaf aan dat ik het bijzonder fijn zou vinden indien ik daar zou kunnen werken. En ja hoor ik werd meteen aangenomen als ober. Hier heb ik een zeer plezierige tijd doorgebracht mede uiteraard met mijn collega's maar ook met het enorm enthousiaste publiek. Menigeen weet tot op de dag van vandaag nog de leuke momenten waarbij wij de gasten uitnodigden voor een dansje.
boek : 2 hoofdstuk : 40 paragraaf : 56alinea : 125
De service, de aandacht en het eten was van grote kwaliteit, wat men wel kon zien aan de enorme stijging van de omzet van 750%. Vele avonden/nachten hebben wij met ons team doorgebracht in "de Gasterie", waar later op de avond al het horecapersoneel uit de stad heenging. Hele gezellige Jazz Sessions hebben daar de revue gepasseerd. Mijn ontslag was dan ook met verdriet omrand nadat de nieuwe (onervaren) eigenaren hadden besloten dit restaurant te runnen met alleen eigen familie. Waarschijnlijk heb je wel een idee wat dit met de omzet deed. (meerdere eigenaren volgenden).