Ik ben Lucas en heet u welkom op mijn pagina. U krijgt een kijkje in mijn dagelijkse en ondagelijkse beslommeringen. Surffffff, blader, lees, huiver en geniet....

De thans gepensioneerde alleskunner

lucas Die soms iets aanpakt indien dit op zijn pad komt en met huidige interesse in het maken van een eigen website! Je moet tenslotte met de tijd meegaan en wat is er dan leuker indien je hier zelf vat op hebt. Zelf in elkaar sleutelen en zien of het allemaal makkelijk lukt. Als vrijwilliger had ik mij opgeworpen als medewerker bij de Halve Den Helder. Inschrijvingen en verzorging van de vrijwilligers was mijn taak.. Grappig om een keer mee te maken en te ervaren hoe een en ander dan in zijn werk gaat. Voor dit jaar had ik mij daar nog niet voor aangemeld, maar de covid-19 speelde parten en dus ging alles dit jaar helemaal niet door!

Ook op het werk bij Christa had ik mij toegelegd op de laatste hand bij het voltooien van de prachtige overkapping bij haar werk. Verlichting aanleggen zodat ze er ook 's-avonds zouden kunnen zitten. Samen met Christa hebben wij ook de tuin voor en achter voor een laatste keer een opgeknapt gegeven en zijn daarbij ook het schoonmaken van de stoep niet vergeten. Nu moet een ander het voortaan doen. Ben wel benieuwt wie?

Net zoals mijn vrouw Christa trouwens, verkies ik de warme streken het liefste om mijn vakantie in door te brengen.. En eerlijk gezegd vind ik de warmte zo wie zo meer passen bij mij dan de kou!

Pagina : Lucas
Hoofdstuk : alleskunner
Passage : alleskunner
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...